Kissojen kevät

Kevätriennot

Kattiradio on edelleen tauolla perustajamme Helenan vakavan sairauden vuoksi, ja toivommekin hänelle pikaista paranemista! Uusia podcastejä on edelleen suunnittelussa, ja tuommekin varmasti pian teille taas uutta kuunneltavaa.

Lisääntyminen ja terveys

Tähän vuodenaikaan sopii viimevuonna tähän aikaan tehty ohjelmamme kissojen kevätmouruamisesta ja lisääntymisestä. Kissojen kevätriennothan ovat parhaimmillaan maalis-huhtikuussa kun päivänvalo lisääntyy ja lämpötilat nousevat. Nyt onkin paras aika viedä kissä eläinlääkärille ja hoitaa sterilisointi kuntoon. Jos kissa on ulkona, muista myös huolehtia madotuksista, loishäädöistä, rokotuksista ja siitä että kissalla on siru ja sen tiedot ovat ajan tasalla.

Talven jäljiltä kannattaakin tarkistaa, korkeissa rakennuksissa asuvien kissojen parvekkeella sijaitseva turvaverkko on varmasti ehjä. Lasitetulla parvekkeella puolestaan kannattaa huomioida, ettei kissa pääse pienistä koloista luikahtamaan omille teilleen.

Kannattaakin olla tarkkana, ettei kissa livahda oven raosta tai ikkunasta, kun veri vetää reviiriä merkkaamaan tai kollikissaa sulhaseksi metsästämään.

Ulkoilevalle kissalle on syytä myös laittaa kulkusella varustettu kaulapanta.

Lähetys

Kuuntele lähetyksemme kissojen lisääntymisestä tästä jos ylläoleva mediasoitin ei näy.

 

 

 

Mukavia rientoja löytyy myös Fortune Legends kasinolta, jolta saat mm. viikottaisen cashbackin ja ilmaiskierroksia, ilman kierrätystä! Avaa tili tästä!

Jaa
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn