Kissat ja syksy

Syksy ja talvi on taas kovaa vauhtia saapumassa ja jokavuotinen ongelma nostaa taas päätään, hylätyt kesäkissat.

Kesällä syntyneet kissanpennut eivät ole ehkä koskaan kokeneet kodin lämpöä ja joutuvatkin nyt värjöttelemään ulkona muiden, myös hylättyjen aikuisten kissojen joukossa.

Jotkut saavat rankkurilta/eläinsuojelupaikoista/hyväsydämmisiltä ihmisiltä lisäaikaa, mutta ongelma ei tällä ratkea.

Eläinsuojeluyhdistyksillä on huutava pula sijaiskodeista, kasvattajista, tiloista ja ennenkaikkea rahoituksesta. Jos sinulla on tarjolla kotihoitopaikkoja, löydät oman alueesi yhdistyksiä Googlen avulla, joihin voit olla yhteydessä. Mikään elinikäinen sitoumus tämä ei ole, koska yleensä kissoille löydetään uusi rakastava koti muutaman kuukauden sisällä.

Jos päätät tehdä ehkä yhden elämäsi parhaista päätöksista ja adoptoida itsellesi kissan (tai vaikkapa kolme) on paras ratkaisua tehdä se juuri eläinsuojeluyhdistyksen kautta. Tällöin saat kissan joka on rokotettu, madotettu, sirutettu ja valmis tulemaan kanssasi kotiin iloksesi ja seuraksi pitkäksi aikaa.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta ottaa kissaa kotiisi, voit aina tukea paikallista yhdistystä rahallisesti, vapaaehtoistoiminnalla tai vaikkapa ruokalahjoituksin.

Kotia etsiviä kissoja voit etsiä vaikkapa täältä.

Kattiradio

Olette varmasti huomanneet, että Kattiradio on ollut tauolla pidemmän aikaa. Tarkoituksena on jatkossa julkaista pieniä juttuja kissoihin liittyen, mutta varsinainen podcast toiminta on ainakin toistaiseksi tauolla perustajamme Helenan vakavan sairastumisen johdosta. Koko Kattiradion toimituskunta ja vapaaehtoiset toivottavat Helenalle kaikkea hyvää ja paranemista!


Sivua ylläpidetään tällä hetkellä Meouwbe.com varoilla.

Jaa
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn