Kattiradio – asiaa kissoista!

Kattiradiosta kajahtaa!

 

Oletko jo törmännyt netissä Kattiradioon? Jos et, niin tässä sinulle mojova tietopaketti Kattiradion toiminnasta!

Yleistä

Kattiradiota toimitetaan Tallinnasta käsin kissakahvila Nurrista, joka vapaasti suomennettuna tarkoittaa kehräystä.

Ohjelmaa on tuotettu useampi vuosi, ja aiheita on ollut laidasta laitaan. Radiolla on täysin varustettu studio kahvilan tiloissa, jossa ohjelma tuotetaan ja editoidaan, jonka jälkeen se tietysti julkaistaan kattiradio.com sivustolla! Viimeaikoina Kattiradio on myös jalkautunut erilaisiin tapahtumiin, mainittakoon näistä mm. kissanäyttely Tallinnassa ja olemme vierailleet myös eläinlääkärin vastaanotolla.

Toimitus

Kattiradion takana on useampi henkilö, mutta kantavana voimana on aina ollut Helena Paavonsalo, jolla on pitkä kokemus kissojen hoidosta, ja hänet tapaat todennäköisesti kissakahvilan tiloissa. Tule siis rohkeasti juttusille!

Toiminta

Kattiradio on saanut nyt myös muutamana vuotena Suomi-Seuralta avustusta, jolla on mm. uusittu laitteistoa jonka avulla olemme päässeet jalkautumaan studion ulkopuolelle.

Vuosien saatossa Kattiradiossa on ollut monenlaisia vieraita, olemme käsitelleet kissojen terveysongelmia, kesäkissoja, vakuutuksia, eläinten hierontaa ja niinkin surullista asiaa kuin lemmikistä luopuminen. Studiossa on ollut vilskettä vuosien aikana, ja yritämme edelleen parhaamme, jotta saamme juttuja ulos, joten lähetä vinkkejä [email protected] osoitteeseen! Etsimme myös koko ajan uusia haastateltavia, joten tervetuloa jos kiinnostusta löytyy!

Kattiradiota toimitetaan täysin vapaaehtoisvoimin, ja toimintaan osallistuvat eivät saa siitä mitään korvausta, vaan studion kulut tulevat omasta pussistamme. Kiitämmekin vielä kerran Suomi-Seuraa, jonka avulla olemme voineet kehittää toimintaamme!

Sijainti

Tule tutustumaan Kissakahvila Nurriin ja Kattiradion toimintaan Tallinnassa, sijaitsemme osoitteessa Tartu maantee 24, aivan Stockmannin vieressä, 15 minuutin kävelymatkan päästä esim. Tallinkin terminaalista! Ratikat 2 ja 4 pysähtyvät aivan viereen pysäkille jonka nimi on Paberi.

Tervetuloa vierailulle!

 

Ps. joka sunnuntai kahvilassa on pannukakkubufe, tervetuloa lounaalle kissojen seuraksi!

Jaa
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn